0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BORISOV SLAVI IVANIĆA: Bivši fudbaler Vojvodine doneo BATE-u titulu u ludoj završnici!

Objavljeno: 26.11.17 u 14:03

Beloruska liga neće menjati vladara ni posle 10 godina, iako je do pre dva kola delovalo da je došao kraj dominaciji BATE-a.

Zvezdin rival iz Lige Evrope, na spektakularan način je došao do svoj 11 uzastopnog šampionskog naslova, pošto je nakon zaostatka od 3:1 (do 78. minuta) u meču poslednjeg kola sa ekipom Gorodeja, na kraju uspeo da dođe do boda vrednog titule.

Heroj dana svakako je bivši fudbaler Vojdodine, Mirko Ivanić, koji je psotigao dva pogotka za novog-starog šampiona Belorusije, od kojih i onaj vredan titule u petom minutu nadoknade.

Tako na kraju Dinamu iz Minska nije vredela ubeldjiva pobeda nad Vitebskom od 4:1, pošto su na kraju zbog gola razlike završili iza ekipe BATE-a, dok je donedavno najveći kandidat za titulu Šahtjor iz Soligorska vezao i drugi uzastopni poraz i tako pao na treću poziciju.

Pored Ivanića, koji je pogađao u 18. i 95. minutu strelac za tim iz Borisova bio je i Vitali Rodionov u 78. minutu. Na ovom meču strelac je bio još jedan bivši igrač Novosađana, Bojan Dubajić, koji je postigao gol kojim je Gorodej izjednačio na 1:1.

Standings provided by Sofascore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter