0
Evropske lige

SERIJA A: Sjajni Ikardi odveo Inter na čelo tabele! (VIDEO)

Objavljeno: 25.11.17 u 22:48

„Neroazuri“ su u utakmici 14. kola italijanskog šampionata slavili na gostovanj ekipi Kaljarija rezultatom 3:1 i tako barem na kratko zaseli na prvo mesto Kalča.

Iako ekipa Lučana Spaletija nije ništa posebno blistala na Sardiniji, na kraju je ipak ostvarila svoj cilj i upisala nova tri boda.

Inter je do vođstva na ovoj utakmici došao iz praktično prve prave šanse, a strelac je bio Mauro Ikardi, koji je u 29. minutu iskoristio dobru asistenciju Perišića.

Prethodno je domaćin bio dosta opasniji tim, a najveću šansu da Kaljari dovede do vođstva propustio je Pavoleti, kojeg je u stopostotnoj šansi, sjajnom intervencijom zaustavio Handanović.

Minimalno vođstvo sa poluvremena milanski tim je duplirao u desetom minutu nastavka, kada je Marcelo Brozović pogodio na asistenciju Kandreve.

Sardi nisu želeli da se olako predaju, već su pokušali da se vrate u utakmicu i to im je uspelo u 71. minutu, kada je Pavoleti uspeo da smanji vođstvo Intera na 2:1.

Ipak poslednji udarac žilavom domaćinu zadao je Ikardi, koji je svojim drugim pogotkom na meču a 15. u sezoni, u 83. minutu, postavio konačnih 3:1.

Izvor:Youtube/Football Sintesi

 

Bolonja – Sampdorija 3:0 (2:0)

(Verdi 3, Embaj 23, Okvokvo 73)

Kjevo – Spal 2:1 (0:1)
(Ingleze 66, 82 – Cesar 17ag)

Sasuolo – Verona (0:2)
(Zukulini 22, Verde 31)

Kaljari – Inter 1:3 (0:1)
(Pavoleti 71 – Ikardi 29, 83, Brozović 55)

Standings provided by Sofascore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter