0
Evropske lige

KORISTE KRIZU RIVALA: Juventus otima Milanov ‘dragulj’ i uzvraća udarac za Bonućija!

Objavljeno: 25.11.17 u 21:47

Budući da je situacija u redovima „rosonera“ daleko od idealne i da im je čak i budućnost dovedena u pitanje, očekivalo se da će brojni klubovi pokušati to da iskoriste i pokušaju da pokupe sve što valja.

Svet fudbala je nedavno uzdrmala vest o malverzacijama kineskih vlasnika Milana, koji su praktično na prevaru preuzeli sedmostrukog prvaka Evrope i svojim postupcima ga doveli gotovo na rub egzistenicje.

Jasno je da mnogi klubovi neće imati nimalo milosti prema gigantu iz prestonice mode, već će pokušati da iskoriste njihovu lošu situaciju.

Kako prenose italijanski mediji, sportski direktor Juventusa, Đuzepe Marota već je bacio oko na Alesija Romanjolija, za kojeg veruje da bi mogao da bude dostojna zamena za Đorđa Kjelinija.

„Stara dama“ se sprema za potpuno renoviranje odbrane, gde se nakon odlaska Leonarda Bonućija, upravo u redove Milana, na kraju sezone očekuje i povlačenje Barzaljia.

Bonućijevo mesto već je popunio Rugani, koji se nekoliko godina nalazi u sistemu torinskog kluba, nedavno je završen posao i oko dovođenja Kaldare i Atalante, a Marota smatra da bi Romanjoli bio idealan da upotpuni trougao ispred gola „bjankonera.

Procenjuje se da je trenutna cena Romanjolija oko 30 miliona evra, a u narednom periodu ćemo videti hoće li zaista pojačati redove najtrofejnijeg italijanskog kluba. Svakako to u mnogome zavisi i od situacije u Milanu, koja je za sada neizvesna.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter