4
Fudbal

VEST KOJA JE UZDRMALA SVET: Italija ipak na Mundijalu, Srbija u trećem šeširu!? (FOTO)

Objavljeno: 22.11.17 u 20:00

Večeras se pojavila informacija koja je dobro uzdrmala fudbalsku javnost, a tek će biti potresa ukoliko se ona obistini.

Namime, prema pisanju novinara emisije „Total soker“ sa „SOS kanala“, Nebojše Petrovića, fudbalska selekcija Perua nalazi se pred eliminacijom sa Svetskog šampionata u Rusiji.

Južnoamerička reprezentacija je plasman na Mundijal obezbedila kroz baraž mečeve sa Novim Zelandom, međutim mešanje državnih organa u rad nacinalnog tima mogao bi da ih košta elimicije sa njega, pre nego što je i žreb održan.

Najveću korist od svega ovoga mogle bi da ima selekcije Italije ili Novog Zelanda koje su u najužem krugu kandidata da zamene Peruance ukoliko dođe do krazne. Prema rečima pomenutog novinara, bukmejkeri već napravili kvotu 50, da će „Azuri“ zameniti Frafana i ekipu ukoliko zaista budu eliminisani. 

Takođe koristi od izbacivanja Perua mogla bi imati i naša reprezentacija, koja bi se u slučaju ulaska Novog Zelanda u žreb, koji se održava 1. decebra u Moskvi, našla u trećem umesto u četvrtom šeširu.

 

0
0

4 Komentara

  1. Fudbalski „velikani“ moraju na svetsko prvenstvo po svaku cenu. Francuska može i da daje golove i rukama, da ode na prvensvo. Izmisliće bilo šta da kazne Peru, da bi provukli Italiju. Našu bivšu reprezentaciju mogu da vrate, iako se normalno kvalifikovala. Mi smo za njih sitni, pa mogu sa nama kako hoće.

    0
    0
    Odgovori
  2. Neka nama 4.sesira, mi smo tog mentaliteta da protiv jakih timova igramo mnogo bolje i sigurnije…
    Setite se samo kako smo 2010.igrali protiv svaba, a kako protiv autsajdera Australije!

    0
    0
    Odgovori
  3. Зашто Италија, а не Нови Зеланд???

    И ако Италија оде ми смо опет у четвртом шеширу. Једино ако прође НЗ ми можемо у трећи.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter