0
Evropske lige

ZA JAČI NAPAD: Napoli se u trci za skudeto pojačava nekadašnjim fudbalerom Mačester Sitija!

Objavljeno: 20.11.17 u 20:03

Pod „Vezuvom“ ponovo se probudila nada u povratak titule, koju čekaju skoro tri decenije, a na tom putu žele da se dodatno pojačaju.

Napoli se nakon 13 odigranih utakmica nalazi na liderskoj poziciji Serija A, sa dva boda više od Intera odnosno četiri više od aktuelnog šampiona, torinskog Juventusa.

Ovakav razvoj situacije budi nadu kod navijača, da bi njihov tim konačno mogao do toliko željene titule, a sugurno da će do kraja šampionata treneru Maurisiju Sariju trebati što više kvalitetnih opcija na terenu, ne bi li šampionsku trku izneli do kraja.

Možda najtanju rotaciju Napolitanci imaju na poziciji napadača, gde već dugo nema najvećeg pojačanja Arkadiuša Milika, koji muku muči sa povredama, a pored njega tu su još samo Dris Mertens i Hoze Kaljehon, koji ruku na srce nisu baš onaj klasičan tip centarfora.

Zbog toga će se tim sa juga Italije, u zimskoj pauzi okrenuti mogućim pojačanjima u samom špicu napada, a jedan od prvih pikova je nekadašnji napadač moskovskog CSKA i Mančester Sitija, Žo.

Tridesetogodišnji Brazilac igra kao preporođen u Korintijansku, sa kojim je tri kola pre kraja prvenstva osigurao titulu, kojoj je napadač doprineo sa 18 postignutih golova.

Ove partije nisu promakle evropskim klubovima, a šuška se da bi Žo već na zimu mogao da završi u Napoliju i pojača konkurenciju u napadui.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter