0
Fudbal

SRBIJA POKRENULA DOMINO EFEKAT: Odveo svoju selekciju na Mundijal a sada razmišlja da se povuče!

Objavljeno: 20.11.17 u 19:35

Nakon što su Srbija i Saudijska Arabija započele „seču selektora“ koji su uspešno prebrodili kvalifikacije, ovaj trend bi mogao da se proširi i na treći kontinent.

Naime, prema vestima koje stižu iz Australije, selektor njihove reprezentacije Angelos Postekoglu razmišlja da podnese ostavku na ovu funkciju, a razlog za to je kako se navodi, mešanje tamožnjeg Saveza na njegov rad.

Postekoglu, koji je na klupu „Kengura“ seo 2013. godine, nakazi se na oragu raskida saradnje šest meseci pre isteka važećeg ugovora, uprkos tome što je nedavno uspešno okončao kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u Rusiji, pobedom nad Hondurasom u baražu.

– Mnogo je razloga zbog kojih bih mogao da odem, od profesionalnih, pa do ličnih. Posao sam preuzeo u idealnoj situaciji za mene pre četiri godine. Tada je reprezentaciji bio potreban čovek koji poznaje, ne samo fudbal, već i igrače i našu kulturu. To stranac nije mogao. Tada sam uspeo, ali sada ne želim da budem autsajder. Ne radim ovaj posao da bih sticao prijatelje, ali želim da budem podržan u onom što radim- rekao je Postekoglu prilikom gostovanja na australijskoj televiziji.

Ukoliko dođe do konačnog razilaska, pedesetdvogodišnji stručnjak ne bi trebao da ima previše poteškoća u pronalasku novog posla pošto je već nekoliko evropskih klubova iskazalo interesovanje za njega, između ostalih i Glazgov Rendžersi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter