0
Domaći fudbal

FOTO: FK Čukarički

OGNJEN MUDRINSKI: Mogu sve sem da trčim!

Objavljeno: 20.11.17 u 13:15

Napadač Čukaričkog Ognjen Mudrinski počeo je svakodnevno da vežba pod nadzorom stručnjaka i da se oslanja na povređenu nogu. „Mogu sve sem da trčim“, kaže snažni centarfor.

Podsećamo da je naš fudbaler doživeo tešku povredu leve noge na utakmici 12. kola protiv Partizana posle koje je hitno operisan 2. oktobra. Lekari su mu tad prognozirali višemesečni oporavak.

– Bez štaka sam desetak dana, a pre nedelju dana mi je izvađen šraf, pa se od tada oslanjam na nogu i normalno hodam. Oporavak protiče kako treba i počeo sam da vežbam kod našeg najboljeg kondicionog trenera Andreja Milutinovića, odakle je i ova fotografija – rekao je Mudrinski.

Najistureniji igrač Čukaričkog pojašnjava da je zbog dugog kretanja pomoću štaka i nošenja zaštitne čizme malo izgubio na mišiću zbog čega radi na jačanju zgloba.

– Neću nigde da žurim i kad budem siguran da sam sto posto zdrav radiću maksimalno. Sad moram da pazim, ali najgore je nadam se iza mene.

Mudrinski ne krije sreću zbog dobrih rezultata svoje ekipe.

– Drago mi je da što smo zaređali dobar niz i pobedili direktne konkurente za Evropu, a mislim da smo ih sve i nadigrali. Nisam išao samo na poslednju utakmicu u Kruševac, ali pratim sva dešavanja.

U momentu kad je povređen, Čukarički je ostao bez jedinog iskusnijeg napadača dok se nedavno nije sa pozajmice kazahstanskom Irtišu u ekipu vratio Beko Ismael Fofana.

– Nismo se još sreli u klubu. Znam Fofanu samo sa utakmica, igrao sam protiv njega – rekao je Mudrinski.

Njemu je posle grubog starta na utakmici polomljena kost na potkolenici, pokidani ligamenti na stopalu i iščašen skočni zglob zbog čega je hitno operisan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter