0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IMALI SU DOSTA PRIMEDBI: Fudbaleri Zvezde komentarisali svoje, ali i ocene saigrača na popularnoj igrici „Football Manager“ (VIDEO)

Objavljeno: 20.11.17 u 17:25

Prvotimci crveno-belih su za „Zvezda TV“ izneli svoje mišljenje o ocenama koje su im dodeljene na popularnoj fudbalskoj simulaciji „Football Manager 2018“.

Izabranici Vladana Milojevića dobro „guraju“ ove seozne na svim frontovima i to je njima ali i njihovim navijačima najvažnije. Ipak naravno da svako voli da u što boljem svetlu i što realnije bude prikazan na jednoj takmov igrici kakva je „FM18“.

Prvotimci Crvene zvezde, Donald Mičel, Filip Stojković, Srđan Babić, Slavoljub Srnić, Marko Gobeljić i Nemanja Radonjić su pred kamerama klupske televizije čitali svoje ocene iz pomenute igrice, ali i ocene svojih saigrača.

Mnogi od njih su imali primedbe na pojedine ocene, pošto su smatrali da u pojedinim segmentima igre zaslužuju više, ali su takođe umeli da pošteno priznaju gde su ih programeri malo precenili.

Takođe tu je i podsećanje na komentare bivših igrača, Luisa Ibanjeza, Mihaila Ristića, Aleksandra Kataia i Vukašina Jovanovića.

Izvor:Youtube/Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter