0
Evropske lige

FOTO: Twitter/Screenshot

PRIMERA: Suarez vodio Barselonu do pobede u predgrađu Madrida

Objavljeno: 18.11.17 u 18:15

Katalnoci nastavljaju da nižu pobede u španskom šampionatu, a u meču 12. kola slavili su na gostovanju Leganesu rezultatom 3:0.

Ekipa Ernersta Valverdea mije imala previše problema da upiše četvrti uzastopni trijumf u šampionatu, a ka njemu ih je trasirao Luis Suarez, koji je bio dvostruki strelac u predgrađu Madrida.

Urugvajac je do prvog pogotka došao u 28. minutu, postavivši tako konačan rezultat prvog poluvremena, a zatim je i u 15. minutu nastavka duplirao prednost Barselone.

U samom finišu utakmice konačan rezultat postavio je brazilac Paulinjo, koji je početkom drugog dela utakmice na terenu zamenio Inijestu.

Nešto ranije odigrana je i utakmice između Hetafea i Alavesa u kojoj je domaćin sa ubedljivih 4:1 isptatio kući ekipu Aleksandra Kataia.

Situacija na stadionu „Alfonso Perez“ bila je jasna posle nepunih deset minuta igre, do kada je Hetafe već imao prednost od dva gola, nakon pogodaka Markela Bergare u 6. minutu, odnosno Horhea Moline tri minuta kasnije.

Domaćin je počastio fudbalere Alavesa sa još dva pogotka u drugom poluvremenu, a dvostruki strelac bio je Anhel Rodrigez u 53. i 64. minutu. Sve što je gost u čijem sastavu nije bilo Kataia, uspeo da uradi jeste da postigne počasni pogodak u 81. minutu preko Kristijana Santosa.

Standings provided by Sofascore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter