0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILOJEVIĆU SE OSTVARUJE ŽELJA: Jedna od glavnih Zvezdinih transfer ‘meta’ poslala pozitivan signal, pitaju se Turci!

Objavljeno: 17.11.17 u 17:27

Jedna od glavnih meta Crvene zvezde u zimskom prelaznom roku, izrazila je želju da posle titule u Norveškoj karijeru nastavi na stadionu „Rajko Mitić“.

Osvojio je tutulu sa Rozenborgom, uživao u čarima slavlja u Tronthahmu, a sada Milan Jevtović (24) polako pravi planove za nastavak karijere, pošto mu polovinom decembra ističe pozajmica u Norveškoj i zvanično postaje igrač Antalije. Plan mu je da posle Borca iz Čačka obuče dres drugog srpakog kluba, što je HotSport, ekskluzivno najavio pre par nedelja.

– Od kako sam počeo da igram fudbal sanjao sam da obučem dres Crvene zvezde, a ako ne dobijem neku jaku ponudu iz Evrope verovatno ću karijeru nastaviti među crveno-belima- rekao je Jevtović za medije u Norveškoj.

Turci za vezistu traze obeštecenje od milion evra, ali još ima prostora za dogovor, dok su ponude Legije i Rapida za sada u drugom planu kod Jevtovića, koji će uživati još malo u norveskom gigantu.

– Lepo se osećam posle prve titule u karijeri. Ovo je bio jako bitan momenat za mene i moja misija ovde nije završena, pošto nam je ostalo još jedan cilj a to je da prezimzimimo u Ligi Evrope., Tu nas čekaju još dva bitna meča i maksimalno smo podređeni tome- porucuo je Jevtović.

Na odluku krilnog napadača svakako ima uticaj i kum Branko Jovičić, koji posle povrede čeka povratak u najbolji tim Crvene zvezde.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter