0
Fudbal

KAKAV BLAM JUNAJTEDA: Ovako amatersku grešku od njih nikada ne biste očekivali! (FOTO)

Objavljeno: 17.11.17 u 00:19

Mančester Junajted je jedan od najpopularnijih i najbogatijih timova širom sveta, ali su pokazali da su i oni skloni neshvatljivim greškama.

Fudbaleri Islanda su od Evropskog prvenstva, gde su bili pravi hit šampionata (ispali u četvrtfinalu od Francuske 5:2), u centru pažnje skaut službi evropskih timova, pa su u Mančester Junajtedu želeli da iskoriste priliku i pogledaju nekog od igrača koji nisu u prvom planu selektora Heimira Halgrimsona.

I moguće je da bi videli nekog zanimljivog, samo da nije bilo zaista kardinalne greške. Naime, skaut „crvenih đavola“ iz Danske je stigao u Rejkjavik, došao do stadiona „Laugardalsvjolur„, gde ga je dočekalo snežno, hladno i poprilično neprijatno iznenađenje – pogodio je sve što je trebalo da pogodi, sem zemlje u kojoj je susret odigran.

Utakmica između Islanda i Češke odigrana je, umesto u snežnom Rejkjaviku, u toploj Dohi, glavnom gradu Katara.

Češka je dobila 2:1, a mladi fudbaleri Islanda ostali su bez prilike da se dokažu skautu Mančester Junajteda. 

Nema informacija da li je uspeo da pronađe strim u nekom hotelu, kao što nije poznato ni kakve posledice je snosio član Junajteda zadužen za organizaciju puta skauta, pošto nema sumnje da će ovakav blam mnogo više boleti engleskog velikana od cene karte za Dohu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter