0
Evropske lige

KAKA: U Realu je sve ekstremno

Objavljeno: 17.11.17 u 16:14

Nakon što je iz Milana kao u tom trenutku najbolji fudbaler sveta stigao u Real, mnogi su očekivali da Kaka napravi još jedan iskorak. Ipak, usledile su, iako solidne, partije koje su razočarale navijače širom sveta.

Posle velikog broja povreda Kaka je napustio Real i vratio se u Milan, iz kog je otišao u MLS, da bi u Orlandu završio karijeru.

Iako nije opravdao očekivanja, Kaka veruje da je u Realu, za koji je na 120 mečeva postigao 29 golova uz deset asistencija više, proveo lep period.

– Tamo je sve dignuto na ekstreman nivo. I dobre, ali i loše stvari, i morate da se adaptirate na način na koji novinari i navijači vide stvari. Neverovatno je biti tamo, sazreo sam kao igrač, a još više kao osoba, istakao je Kaka u intervjuu datom portalu „El Espektador“ iz Kolumbije.

Povratak u Milan nije značio i vraćanje na staze stare slave:

– Kao igrač menjate neke stvari nadajući se najboljem, ali ponekad ne ispadne kako ste se nadali. U istoj situaciji bio je Džejms Rodrigez. I ono što se desilo meni i njemu nije samo vezano za Real, može da se dogodi bilo kome u bilo kom klubu. Džejms nije zaboravio da igra, on je sjajan fudbaler, i uveren sam da će ponovo zaigrati kako ume. Fudbal se menja, brži je nego ikad, ali on ume da se adaptira. Ne smemo da zaboravimo da je bio najbolji igrač Svetskog prvenstva, zaključio je Kaka.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter