0
Domaći fudbal

CRNO-BELO POPODNE SA TAVAMBOM: Pogledajte druženje navijača Partizana sa svojim ljubimcem (VIDEO)

Objavljeno: 17.11.17 u 22:45

Gorostasni napadač Partizana proveo je današnje popidne družeći se sa vernim navijačima, u Partizanovom novoostvorenom butiku na Terazijama.

Leandre Tavamba je iskoristio priliku da malo proćaska sa svojim fanovima i obraduje ih autogramima i zajedničkim fotogravijama, a prema rečima Kamerunca uvek mu je drago da na ovaj način provede svoje vreme.

-Za nas je druženje sa našim navijačima uvek specjalan momenat i jako sam srećan što sam ovde danas i što delim ove momente sa njima. Nadam se da i oni uživaju baš kao što ja uživam sada i da ćemo i dalje zajedničkim snagama gurati Partizan napred.- rekao je Partizanov golgeter.

Zatim je usledilo pitanje portparolke Partizana, Biljane Obradovič o dve naredne utakmice crno-belih, one u Ivanjici protiv Javora ali i meča sa Jang Bojsom u okviru Lige Evrope, koji navijači i igrači crno-belih sa nestrpljenjem isčekuju.

– Za nas je svaka utakmica vrlo bitna. Pošto mi u prvenstvu želimo da prestignemo Zvezdu na vrhu tabele, jednostavno moramo da nastavimo sa pobedama, počevši od utakmice sa Javorom u Ivanjici. Ova utakmica biće nam ujedno i priprema za važan duel sa Jang Bojsom, koji želimo da dočekamo u dobrom raspoloženju i na kraju obradujemo navijače prolaskom u narednu fazu Lige Evrope.- rekao je Tavamba.

Kako je proteklo celokupno druženje sa dobrodušnim divom iz redova srpskog šampiona, pogledajte u sledećem prilogu.

Izvor;Youtube/Danas Conference Center

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter