0
Fudbal

‘MEACA’ U SUZAMA: Tuga i neverica na licima Italijana, Bufon se uplakan oprostio od reprezentacije (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 14.11.17 u 00:05

Desilo se i to. Fudbalska reprezentacija Italija propustiće prvo Svetsko prvenstvo nakon 60 godina, a ta činjenica je vrlo teško pala fudbalerima i navijačima „Azura“.

Italijani se ove večeri suočavaju sa nečim nepoznatim, sa osećajem da ih neće biti na Mondijalu i sa time u ovim trenucima jednostavno ne mogu da se pomire.

Bufon i drugovi dali su večeras sve od sebe da sustignu i prestignu prednost Švedske iz prvog meča. napadali čitavu utakmicu, međutim mreža rivala je za njih večeras bila začarana, pa će prvi put nakon daleke 1958. i Svetskog prvenstva, kakve li ironije, u Švedskoj najveću smotru fudbala gledati isped „malih ekrana“.

Reakcije fudbalera i publike na stadionu „Đuzepe Meaca“ nakon poslednjeg sudijskog zvižduka, ta tuga i neverica na njihovim licima se jednostavno ne mogu opisati rečima, Zato vam u ovom tekstu dajemo slike, koje će vam najbolje opisati njihovo duševno stanje u ovom trenutku. Najemotivniji je naravno bio kapiten Bufon, koji se večeras po svoj prilici oprostio on nacionalnog dresa.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter