0
Fudbal

REŠILI PITANJE SELEKTORA: Evo ko će predvoditi Hrvate na Mundijalu!

Objavljeno: 14.11.17 u 16:40

Loši rezultati u finišu kvalifikacijama koštali su Antu Čačića otkaza, a na njegovo mesto je u poslednje dve utakmice zauzeo Zlatko Dalić.

Upravo će Dalić i predvoditu fudbalsku reprezentaciju Hrvatske na Svetskom prvenstvu u Rusiji narednog leta, pošto se odlično pokazau u bitnim mečevima i kroz baraž odveo „kockaste“ do Rusije.

Predsednik Fudbalskog saveza Hrvatske Davor Šuker i Dalić dogovorili su se oko detalja saradnje na sastanku održanom u sedištu Saveza i ugovor će biti potpisan sledeće nedelje, prenela je Hina.

Dalić je preuzeo reprezentaciju nakon remija protiv Finske i pobedom protiv Ukrajine osigurao je mesto u baražu, u kome je Hrvatska ukupnim rezultatom 4:1 izbacila Grčku i izborila učešće na 10. velikom takmičenju.

-Posan sam na ovo što smo uradili u poslednje tri utakmice jer je plasman na Svetsko prvenstvo od velikog značaja za hrvatski fudbal. Rekao sam da ćemo lako postići dogovor što se danas i potvrdilo. Zahvaljujem predsedniku Šukeru i Izvršnom odboru na poverenju, a svima mogu da obećam da ću i dalje davati maksimum kako bi reprezentacija igrala na što višem nivou, kao što i priliči kvalitetu igrača koje imamo-, rekao je Dalić koji  je postao 13. selektor Hrvatske od proglašenja nezavisnosti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter