3
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

NEMCI TVRDE: Adžić od januara u Bundesligi (FOTO)

Objavljeno: 13.11.17 u 20:57

Crvena zvezda bi već u januaru mogla da ostane bez talentovanog krilnog napadača, bar tako tvrde mediji u Nemačkoj.

Otac Ivan je legenda Crvene zvezde. Mladi Luka možda neće uspeti da nadmaši oca u crveno-belom dresu, ne zbog manjka kvaliteta, već zbog ogromnog potencijala koji poseduje, a koji su otkrili najveći evropski klubovi. Mladi Luka Adžić je ove sezone odigrao deset utakmica u Superligi Srbije, ‘upisao’ je dve asistencije i već prvivukao pažnju evropskih velikana.

Naime, kako piše ‘Fussball transfer’ skauti HSV-a pratili su mladog fudbalera Crvene zvezde na meču mladih reprezentacija Austrije i Srbije. Adžić je odigrao 30 minuta i imao je fenomenalnu asistenciju za saigrača iz Crvene zvezde Luku Ilića. To su iz HSV-a upisali i spremni su da već u januaru pošalju ponudu u Beograd.

Trenutna cena po transfermarketu mladog igrača je 500 hiljada evra, ali nema sumnje da bu Crvena zvezda mogla da zaradi između milion i po i dva miliona evropskih novčanica.

0
0

3 Komentara

  1. MILION DVA KAO PRVE RATE ZA TRANSFER ALI SIGURNO NE ZA UKUPAN TRANSFER ISPOD 6-7 MILIONA NEMOJTE NI TROŠITI NAŠE I VAŠE DRAGOCENO VREME DOSTA VIŠE PONIŽAVANJA UZ NARAVNO PROCENAT OD DALJE PRODAJE OKO 20 %
    AUF WIEDERSEHEN

    0
    0
    Odgovori
  2. Ne samo potencijal već i Adžićev trenutan kvalitet vrede svakako više od 1,5-2 miliona evra. Ipak, momak ima ugovor još godinu dana tako da bi trebalo pre svega pokušati sa produženjem saradnje, a ako ne uspe onda nam ne preostaje ništa drugo nego prodaja.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ако је истина, ово је катастрофа за Звезду.

    А нисам сигуран и да је добар потез за Аџића. Није бундес лига за њега, бар не још.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter