0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

‘STARA DAMA’ MAMI SRBINA: Sergej bi mogao postati drugi najskuplji fudbaler u istoriji Juventusa!

Objavljeno: 12.11.17 u 21:26

Torinski klub dobro je zagrizao za usluge srpskog reprezentatica, ali će veliku konkurenciju imati u Bajernu kao i u mančesterskim timovima.

Sergej Milinković-Savić igra sjajnu sezonu u dresu Lacija i jedan je od najzaslužnijih što se rimljani nalaze u samom vrhu Serija A.

Ipak svima je jasno da srpski „biser“ neće još dugo sijati nebes koplavim sjajem, već će se za neku veliku svotu novca preseliti u neki veći evropski klub, a ima ih dosta zainteresovanih.

Jedan od najupornijih u nameri da Srbina dovede u svoje redove jeste Juventus i to je čini se jedini italijanski klub koji ponudom može da isparira najbogatijim evropskim klubovima.

Prema pisanju „Tutsporta“ čelnici šampiona Italije spremni su da izdvoje čak 80 miliona evra za popularnog SMS-a, što bi srpskog fudbalera učinilo drugim najskupljim fudbalerom u istoriji kluba, posle Gonzala Iguaina koji je plaćen oko 95 miliona evropskih novčanica.

Lacio je tokom ove godie sa Genkom regulisao situaciju oko vlasničkih prava nad ofanzivnim vezistom i sada je vlasnik celokupnog ugovora, pošto su do sada bili u vlasništvu samo polovine.

To im omogućava svakako mnogo veću zaradu nego u prethodnom slučaju, pa će sada rado razmotriti ponude kojima mašu najbogatiji klubovi.

Veliku konkurenciju „Staroj dami“ u pokušaju da dovede Milinković-Savića biće minhenski Bajern ali i mačesterski rivali Junajted i Siti.

Ipak pred Mundijal svakako je našem fudbaleru najbitnije da sačuva kontinuitet nastupa, što na „Olimpiku“ svakako ima, pa ne treba očekivati da će požuriti i već ove zime napustiti Lacio. Mežutim borba oko njega se već uveliko vodi i biće interesantno videti gde će na kraju završiti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter