3
Fudbal

FOTO: STARSPORT

‘SPEKULACIJE’: Igrači iz Superlige Srbije naknadno pozvani zbog zarade!?

Objavljeno: 12.11.17 u 14:10

Mnoge je iznenadilo kada je V.D. selektor Srbije Mladen Krstajić naknadno pozvao četiri igrača Superlige Srbije da se priključe ‘orlovima’.

Posle pobede od 2:0 protiv Kine, Srbija je pred meč sa Južnom Korejom promenila tim. ‘Kvatro’ Aleksandar Kolarov, Duško Tošić, Dušan Tadić i Filip Kostić morali su nazad u svoje klubove, a Mladen Krstajić je pozvao Đorđa Ivanovića (Spartak), Aleksandra Filipovića (Voždovac), Nikolu Aksentijevića (Radnički Niš) i Miloša Simonovića (Napredak).

Blic je otkrio razlog naknadnog poziva. Naime, kako prenosi Informer, FS Srbije je sa FS Južne Koreje potpisao ugovor po kom se naš tim mora pojaviti na utakmici sa 23 fudbalera. Da se to nije dogodilo ‘orlovi’ ne bi zaradili 500 hiljada evra. Toliko je zagarantovano turnejom.

Srbija utakmicu sa Južnom Korejom igra u utorak od 12 časova.

0
0

3 Komentara

  1. Па што их не би позвали, они добију награду за добре игре, искуство и остало а ови паре које требају нашем савезу доста

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter