4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NAKON OVOGA NEMA BRIGE: Vest koja će oduševiti navijače Partizana!

Objavljeno: 11.11.17 u 18:14

Fudbaleri Partizana pružaju veoma dobre partije ove sezone, nalaze se na drugom mestu grupe u Ligi Evrope uz veoma dobre šanse za plasman u nokaut fazu, a nakon najnovije informacije iz kluba navijači će imati veliki razlog da sa uzbuđenjem sačekaju nastavak takmičenja.

Ljubimac navijača je ove jeseni postao Leandre Tavamba, koji je postigao 11 golova uz osam asistencija, pa su usledila pitanja klubova iz inostranstva kako bi mogli da dođu do Tavambe.

Ipak, Ivica Iliev je istakao da nema potrebe za brigom, i da neće promeniti sredinu:

Imamo sada ponudu za Tavambu, ali mogu da kažem da će to biti prva ponuda koja će biti odbijena. O tome odlučuje uprava. Ali to će zaustaviti potencijalne kupce u njegovom slučaju. On igra vanserijski. Pravi ozbiljnu razliku i u prvenstvu i Evropi, istakao je Iliev.

Razlog manje za brigu crno-belog dela Srbije.

0
0

4 Komentara

  1. Mislim da je Tawamba opravdao nasa ocekivanja,kao navijaca a i FKP,naravno.
    On ce biti jos bolji i odbijanje ponude je vrlo mudar potez jer se na Tawi moze znatno vise zaraditi. Ipak, ne treba iskljuciti i „poboljsanje“ ponude koju imaju, ali i nove ponude jer strucnjaci vide Tawambu kao igraca izuzetne polivalentnosti u igri. Njegova fizika i tehnicko znanje su gotovo impresivni kao spoj a to je demonstrirao u mnogo meceva. Sve zavisi od planova Partizana, ako zele da zablistaju u Evropi ,naravno Tawamba je temelj tih nastojanja,ako ne prodjemo u 16tinu finala LE, moze se govoriti o prodaji.No,to ce zahtevati ozbiljniju rekonstrukciju tima a i zbog obaveze kluba da se bori za titulu.Partizanove sansu su sasvim ozbiljne u odbrni titule, bez obzira na „lepotu igre“ i :najbolju odbranu na svetu“ drugog kontendera za iste pocasti! Sad ce poceti cuveno visegodisnje Zvezdino rano testiranje terena,u smislu pustanja buva o ovom i onom , cisto da svoje komsije stavi u brigu. Partizan mora raditi mudrije sa takvom vrstom „prijatelja“ i komsija. Dosta igraca zavrsava svoju misiju u Partizanu pa ce se osloboditi pet-sest mesta za nove igrace.Jedno je sigurno, sa Stojketom se mora produziti ugovor, a sa Alenom bi trebalo porazmisliti, ipak je on vredan igrac,mozda mu ponuditi pristojne uslove. Cirko moze da ide i treba ozbiljno pojacanje i na centarhalfu ali i na zadnjaku zbog najverovatnijeg odlaska Jevtovica. Ako se planira otkup Dace Pantica onda neka ide Marjanovic. Vreme je da Partizan ubaci u sastav najtalentovanije klince i pruzi im ozbiljnu sansu i minutazu! U nasoj SL , a drzim da Zvezdi ne treba dopustiti da ona sama vrslja po nasoj ligi. Mislim da Klub pravi gresku sto se iskljucivo oslanja na svoju skolu. To jeste OK, ali prepustiti celo trziste talenata rivalu je u najmanju ruku cudno.Postoji nekolicina zanimljivih mladih igraca o kojim treba razmisliti.
    Inace, Klub mora da ozbiljno razmisli o greskama u razvoju igraca koji izlaze u punoletstvo. Glupo je da Klub od njih nema nikakve koristi, zar nije moguce potpisati dugotrajnije ugovore o saradnji sa nekoliko prvoligasa, posebno sa Sindjelicem,i dva tri kluba iz unutrasnjosti. To i kosta ali mnogo bi se isplatilo da najtalentovaniji dobiju obavezujuce minute igre u tim klubovima uz delimicno ucesce u plati igraca.Ima tu jos nacina, ali ne bih detaljnije o tome.
    Napred Partizan!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Mi ovo ne vidimo,igraju li oni jos sta osim lige i evrope???? Tawa je ok,ali generalno Partizan,bruka !!! Svaku utakmicu gledam i pljuvam po tv i psujem i Djukica i sve !!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Hah, pa mislim da su mu ponudili te pare za ovog igraca, odneo bi ga na ledjima Iliev… Djurdjevica prodao za isti taj iznos, a spram ovoga je Ronaldo

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter