1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

KLUB IZGURAO SVOJE: Standardni reprezentativac Srbije prinudno vraćen iz Azije!

Objavljeno: 11.11.17 u 11:47

Nakon dva naknadna poziva u nacionalni tim, gde su sastavu priključena dvojica igrača i domaćeg šampionata Đorđe Ivanović i Aleksandar Filipović, usledio je i jedan prinudan odlazak iz tima.

Već danima se govori o nezadovoljstvu Hamburgera, odlaskom Filipa Kostića na azisjku turneju sa reprezentacijom Srbije i njihovim pokušajima da na sve načine vrate jednog od svojih najboljih igrača u Nemačku.

Napokon oni su u uspeli u tim svojim namerama, pa će se bivši fudbaler kragujevačkog Radničkog vratiti u Hamburg nakon utakmice sa Kinom.

Kostić je posle meča koji je naša selekcija dobila sa 2:0 spakovao svoje kofere i ubrzo će se vratiti nazad svojim klupskim obavezama.

0
0

1 Komentara

  1. Čemu služi FSS ?Neka Hamburger to gura kad je u pitanju rep.Njemačke pa da vidim koliko će dugo biti prvoligaš.Iz Srbije niko nebi smio da odlazi van igrati bez klauzule da je Reprezentacija na prvom mijestu i da je odazivanje obavezno,ništa ne izmišljam to rade i Brazilci.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter