0
Domaći fudbal

2017.06.23 Bydgoszcz Pilka nozna Mistrzostwa Europy U21 Euro U21 Serbia - Hiszpania (Serbia - Spain) N/z Mikel Oyarzabal Vukasin Jovanovic Foto Norbert Barczyk / PressFocus 2017.06.23 Bydgoszcz Football UEFA Under21 Championship Poland 2017 Serbia - Hiszpania (Serbia - Spain) Mikel Oyarzabal Vukasin Jovanovic Credit: Norbert Barczyk / PressFocus / NEWSPIX.PL --- Newspix.pl

EKSKLUZIVNO ZA HOTSPORT: Obećanje novog kapitena mlade reprezentacije će vas oduševiti!

Objavljeno: 11.11.17 u 17:30

Rivali padaju redom, a igrači pokazuju kako se bori u dresu Srbije. Mlada reprezentacija je hit kvalifikacija sa četiri pobede i ostaje da posle Austrije u utorak uzmu meru Jermeniji kao završni čin za ovu godinu.

Novi kapiten Vukašin Jovanović je besprekorno komandovao ekipom u Beču:

– Ostvaren je veliki korak, a pogotovo smo istrajali posle izjednačenja domaćina i krenuli po pobedu. Imali smo bod u džepu, ali ova tri su najslađa i meni posebno draga zbog trake na ruci, rekao je za HotSport Jovanović.

Opravdao je defanzivac Bordoa dvostruku ulogu, a najvažniji je dobar učinak u odbrani.

– Verovali smo da, i pored odsustva tri igrača, mogu da preuzmem odgovornost. Pokazali su petlju momci, ali i šmek, dok smo jurili pobedu. Častiću ih večerom, samo da položimo još jedan ispit.

Uživanje u lovorikama ne traje dugo…

– Idemo u Jermeniju. Jesu autsajderi, nemaju šta da izgube, a nama je stalo da dođemo do pete „trojke“. Ako uspemo, plasman u Italiju ne dolazi u pitanje pred rasplet naredne godine.

Na kraju, jasna je formula uspeha izabranika Gorana Đorovića:

– Prava je atmosfera. Borimo se svi za jednog, jedan za sve, i to su usvojili i novi saigrači. Lepo je kada smo ubedljivi, kad nas hvale u Evropi. Ostaje da lupimo završni pečat, pa da spokojno sačekamo mart, zaključio je Jovanovič.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter