0
Fudbal

FOTO: FS Srbije

PRIZNANJE ZA SRBINA: Nekadašnji kapiten Crvene zvezde igra za tim Evrope u Meksiku

Objavljeno: 10.11.17 u 15:28

Mnoge svetske zvezde okupiće se na jednom mestu zbog zajedničkog cilja – humanitarne pomoći.

I Srbija će imati svog predstavnika tamo, a to će biti čovek koji je nekada nosio kapitensku traku crveno-belih.

Reč je o Perici Ognjenoviću. Bivši asovi su ponovo sutra na terenu u Meksiku, među kojima je i Srbin, bivši igrač Reala iz Madrida. Spektakl u gradu Santijago de Keretrao je skockan pod okriljem svetske organizacije za mir i ova akcija ima naziv ‘Utakmica za mir“.

Sastaće se zvezde Amerike predvođene slavnim Brazilcem Ronaldinjom, a na suprotnoj strani zvezde iz Evrope predvodiće njegov nekadašnji saigrač, Karles Pujol sa kojim je „karioka“ nastupao u Barseloni.

Aktuelni selektor kadetske reprezentaciji Srbije je već nekoliko dana u Meksiku na raznim manifestacijama, a očekuje se da sa njim igraju još Figo, Sedorf i mnogi drugi.

Interesovanje publike je ogromno, dosta Meksikanaca želi da vidi kako veterani posle niza godina od završetka karijere barataju sa loptom. Čitav prihod od ulaznica i sponzora odlazi u humanitarne svrhe, a rezultat svakako da nije u prvom planu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter