0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

PREDRAG RAJKOVIĆ: Samo sam radio svoj posao!

Objavljeno: 10.11.17 u 19:43

Fudbalska reprezentacija Srbije je na kontrolnoj utakmici pred Svetsko prvenstvo pobedila Kinu u Gvangžuu sa 2:0, a jedan momak je zablistao.

Kod Slavoljuba Muslina ‘jedinica’ je bio Vladimir Stojković, s tim da je Predrag Rajković dva puta oblačio rukavice. Danas je meč počeo iskusni golman Partizana, ali ga je kasnije zamenio Predrag Rajković. Jedan od najtalentovanijih čuvara mreže na svetu pokazao je sav svoj potencijal sjajnim intervencijama kada je Kina bila blizu izjednačenja.

– Najvažnije je da smo zabeležili pobedu. Pred nama je jasan cilj, da što je moguće bolje iskoristimo sve prijateljske utakmice i adekvatno se pripremimo za Svetsko prvenstvo u Rusiji. Mislim da je ovaj meč apsolutno bio u službi svega toga, pružili smo dobru igru i zasluženo pobedili, a siguran sam da imamo još dosta prostora za napredak – rekao je Predrag Rajković.

O fenomenalnim intervencijama bio je skroman.

– Samo sam radio svoj posao. Dao sam sve od sebe da pomognem timu, a pobeda Srbije najbolja je nagrada za sve to. Uslovi za igru su bili vrlo teški, jer je bila velika sparina, ali izdigli smo se iznad toga i zabeležili pobedu koja nam mnogo znači na polju samopouzdanja. I u narednooj utakmici sa Južnom Korejom nas očekuje težak zadatak, jer je to odlična selekcija sa vrlo kvalitetnim pojedincima – zaključio je Rajković, a preneo Blic.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter