0
Fudbal

KVALFIKACIJE AFRIKA: Poznat još jedan učesnik Mondijala, Srbiji još jedna šansa za šešir ‘tri’

Objavljeno: 10.11.17 u 20:00

U ponovlejnom meču ‘D’ grupe kvalfikacija za Svetsko prvenstvo Senegal je kao gost savladao Južnoafričku republiku sa 2:0 (2:0).

Mondijal u Rusiji dobio je još jednog 28. učesnika. Reč je o slekciji Senegala. ‘Lavovi’ su u ponovljenom meču sa 2:0 u gostima savladali Južnoafričku republiku i tako kolo pre kraja takmičenja definitivno obezbedili vizu za Rusiju. Golove za Senegal postigli su Sako i autogol Mkize.

Podsetimo, ovaj meč je ponovljen, jer je novembra prošle godine odigrana utakmica poništena posle odluke FIFA da je glavni sudija meča Dozef Lampeti iz Gane uticao na krajnji rezultat tendencioznim suđenjem. Tada je Južnoafrička republika slavila sa 2:1.

Pobeda Senegala je loša vest za Srbiju, jer su ‘lavovi’ bili jedna od reprezentacija koja nije smela da se plasira na SP, ako je naš tim hteo da se na žrebu nađe u trećem šešitu. Ovako nam sada ostaje nada da Grci pobede Hrvatsku sa 3:0 ili da Novi Zeland izbaci Peru.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter