13
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

FLEŠ IZ HUMSKE: Evo koliku je ponudu dobio Partizan za Tavambu, zamena na ‘radaru’…

Objavljeno: 09.11.17 u 09:55

Bliži se prelazni rok, a jasno je da će veoma radno biti u Humskoj, kako na dovođenju novih igrača, tako i na odlascima.

Partizan ozbiljno razmišlja o pojačanjima u zimskom prelaznom roku, a da bi se kvalitetna pojačanja dovela potrebno je nešto i prodati. Kako se može čuti na izlaznim vratima stadiona u Humskoj mogao bi da se nađe napadač Leandre Tavamba. Navodno, ‘parni valjak’ na stolu ima ponudu tešku 2,5 miliona evra za Kamerunca, ali klub nije poznat.

Sa druge strane, uveliko se radi na pronalasku zamene. Kako portugalska ‘A Bola’ piše na radaru crno-belih je napadač Ferirensea Ogenekaro Etebo. Reč je o Nigerijcu rođenom pre 22 godine u Lagosu. Visok je 172 cm i krasi ga izuzetna brzina. Ove sezone je u Portugaliji postigao tri gola, a mrežu je tresao Fereiri, Sportingu i Portimonenseu.

0
0

13 Komentara

  1. dosta sa tim brzim igracima, visokimetar i zilet sta djukic hoce odbranu ili napad on je u ozbiljnoj krizi nemoze da sastavi tim delujetromo i umorno od njega nemozes cuti ni dobru izjavu za njega je tim umoran spor pojedinci se sporo. uklapaju poledine igrace zaboravi dasu tu nezna da razigava tim za partizan je naj bolje da sto pre bude bvsi pozz.

    0
    0
    Odgovori
  2. dosta sa tim brzim igracima, visokimetar i zilet sta djukic hoce odbranu ili napad on je u ozbiljnoj krizi nemoze da sastavi tim delujetromo i umorno od njega nemozes cuti ni dobru izjavu za njega je tim umoran spor pojedinci se sporo. uklapaju poledine igrace zaboravi dasu tu nezna da razigava tim za partizan je naj bolje da sto pre bude bvsi pozz.

    0
    0
    Odgovori
  3. Дајемо најбоље из напада а немамо ни одбрану ни средину. Сад нећемо имати ни напад да ваља. Продајте Суму. А – да, он је тек стигао за 1,65 милиона

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter