0
Evropske lige

BIZARAN VIKEND: Zašto su Felainija žuljale kopačke, a Humels svoje – probušio?! (FOTO)

Objavljeno: 06.11.17 u 16:14

Vikend za nama definitivno je protekao u znaku problema sa kopačkama najvećih svetskih fudbalera.

Najpre smo u subotu u nemačkom ‘El klasikeru’ između Borusije Dortmund i minhenskog Bajerna prisustvovali prizoru potpuno iscepanih kopački Matsa Humelsa.

To se nije desilo slučajno, već je nemački reprezentativac namerno isekao kopačke kako bi smanjio pritisak sa svojih poplavelih palčeva.

– Rupe koje sam napravio nisu dovele do dodatnog oštećenja prstiju, oni su već bili plavi. Vredelo je, jer nisu trpeli dodatni pritisak i nije uticalo na moju igru. Nadam se da će se oporaviti do sledeće nedelje – rekao je Humels, a potom i dodao:

– Možda će se po uzoru na ove moje kopačke razviti neki novi model – našalio se štoper Bajerna.

U izolovanom slučaju, fudbaler Mančester junajteda Maruan Felaini je imao takođe problem sa obućom jer su ga kopačke – žuljale.

Zbog toga je čak ušao u sudski proces sa kompanijom ‘Nju Balans’, zbog čega bi prema navodima britanskih medija mogao da zaradi i do tri miliona evra.

Belgijanac je pred svaki meč morao da na različite načine širi svoje kopačke, a čak je optužio kompaniju da je zbog toga zaradio povredu stopala.

Vrlo brzo je raskinuo ugovor i potpisao novi sa ‘Najkijem’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter