0
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT Veljko Paunović družio se sa mališanima

POTVREĐNO PISANJE HOTSPORTA: Paunović pregovara sa FS Srbije!

Objavljeno: 05.11.17 u 10:51

Pre samo 48 sati HotSport je pisao o tome da bi novi selektor Srbije mogao da postane Veljko Panović, trenutno trener Čiakago Fajera.

Ekipa HotSporta se vraćala iz Londona kada je na aerodoromu srela dobro poznato lice, čoveka koji je srpskom fudbalu sa svojim ‘klincima’ doneo zlatnu medalju sa Svetskog prvenstva na Novom ZelanduVeljka Paunovića. Sezona za njegov Čikago u MLS ligi je završena, te je srpski stručnjak skoknuo do Velike Britanije da pogleda meč Arsenala i Crvene zvezde, a onda u Srbiju na odmor i da vidi familiju.

Porodicu će mladi 40-godišnji stručnjak sigurno videti, ali odmora po svemu sudeći nema. Veljko Paunović bi uskoro mogao na klupu ‘orlova’. Kako je to pre dva dana HotSport najavio, a sada je samo potvrđeno, pregovori su u toku. Želja prvog čoveka FS Srbije Slaviše Kokeze je da dovede mladog i perspektivnog trenera, savremenog shvatanja fudbala i čoveka koji je omladince doveo do zlata na Novom Zelandu, a sada bi mogao da ih ukonponuje u seniorski tim i krene put Mondijala u Rusiji.

Prednost Veljka Paunovića je ta što je prošao kompletnu selekciju FS Srbije, vodio je reprezentacije U-18, U-19 i U-20. Nažalost, nije postigao dogovor oko preuzimanja mladih, ali je sada na pragu ‘A’ selekcije.

Odgovor na pitanje ko će biti novi selektor ‘orlova’ dobićemo sigrno do 1. decembra, kada će šef stručnog štaba sa čelnicima krenuti put Rusije na žreb za Svetsko prvenstvo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter