1
Domaći fudbal

FOTO: uefa.com

KRSTAJIĆ PRODUŽIO SPISAK: Živković i dva prvotimca Zvezde u dresu reprezentacije u Aziji!

Objavljeno: 05.11.17 u 16:55

Dan uoči okupljanja A reprezenentacije i početka priprema za predstojeće dve utakmice protiv Kine i Južne Koreje vršilac dužnosti selekora Mladen Krstajić odlučio je da produži spisak pozvanih igrača za još tri imena.

Sutra će se u Staroj Pazovi pojaviti dvojica prvotimaca Crvene zvezde Nenad Krstičić i Nemanja Radonjić, kao i igrač Benfike Andrija Živković.

Utakmica protiv Kine je 10. novembra, protiv Južne Koreje, četiri dana kasnije. Reprezentacija Srbije na put kreće u utorak ujutru.

0
0

1 Komentara

  1. Sad mozemo videti kojeg igraca je trebao da zove Muslin,nije u pitanju Zivkovic jer on zasluzuje poziv,standardan je u Benfici,vec Radonjic I Krsticic,nemoze za reprezentaciju da igraju Tosic I Stojke a iz Zvezde niko.Veliki izazov je mondijal za svakog trenera ali ko prihvati zna da je izdao kolegu I da nema autoritet da sam sastavlja tim,vec mu to cine menadzeri.Kokeza,Terza I Vucela kao napadaju jedni druge a 100% zajedno se dogovaraju oko % igraca I zamajavaju narod.Ko se usprotivi sklanjaju ga a medije koriste da istog tog u ovom slucaju Muslina kompromituju.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter