6
Evrokupovi

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

DARKO MILIČIĆ: Dočekali su nas ko stoku, a oni mrtvi pijani povraćaju po ulici i riču!

Objavljeno: 05.11.17 u 12:40

Crvena zvezda se, iako je bilo 0:0, trijumfalno vratila iz Londona sa megdana Arsenalu, a jedna od zvezdi puta na ‘ostrvo’ bio je košarkaš Darko Miličić.

NBA šampion je prešao hiljade kilometara kako bi bodrio crveno-bele protiv engleskog giganta, a za Kurir je govorio o ponašanju Engleza prema Delijama.

– Bila mi je čast što sam bio s Delijama u Londonu. Imao sam priliku da budem delić velikog uspeha koji je napravila moja Zvezda – rekao je Miličić za Kurir i nastavio:

– Dočekani smo kao najgora stoka! Očigledno da se neki rukovode onim što pročitaju u novinama. Iz jednog paba su nas izbacili samo zato što je jedan momak tiho pevao. To im je smetalo. Nikog nismo vređali, ispoštovali smo njihov zahtev i izašli.

On je istakao da su Delije bile gospoda za mrtve pijane Engleze i devojke koje puštaju krike na ulici.

– U drugom pabu smo tražili da nam očiste sto od mrva, ali su nas ignorisali. Tražili su da napustimo pab, pravdajući se nekim glupim razlozima. U trećem restoranu takođe nas nisu primili pod izgovorom da ne rade, iako su ljudi sedeli za stolom i večerali. I pored toga, mi smo se pokazali kao ljudi. Nismo nigde pravili incidente, dok su Englezi mrtvi pijani povraćali svuda po ulici, a neke devojke su puštale čudne krike. Pritom, dobili su bakšiša što sigurno ne dobiju za mesec dana. Samo pitajte koliko smo dali uličnim sviračima.

Hrvatski mediji su posle snimaka iz Londona ponovo loše komentarisali pojavu Darka Miličića.

– Stvarno ne znam zašto sam im i dalje toliko interesantan. Čemu tolika mržnja? Mogu da im donesem svoje stablo, da vide ko su moji preci. Oni ne mogu da budu ono što jesu, a ja se ponosim onim ko sam. Srbin i četnik! Živelo naše sveto Kosovo! Nikog ne mrzimo, ali svoje ne damo – zaključio je Miličić.

0
0

6 Komentara

  1. Darko, legenda! Ne sviđa mi se potenciranje četnik, ali sve ostalo je car. Gospodin. Smešno je što ovaj „smesno“ uopste komentarise ono sto je napisao. Čoveka ne menja stil života, ako je to gde je Darko živeo – stil.
    Partizanovac sam, ali pozdravljam Darkove aktivnosti u navijačkom smislu. I ja bih sa Partizanom, da imam mogućnosti kao on. Bravo, Darko.

    0
    0
    Odgovori
  2. koliko je prost ,ovaj covek. ziveti 10 godina u svetu i ostati na ovom nivou se granici sa naucnom fantastikom. pored svega neka negativna energija i nezadovoljstvo izbija iz njega. ccudan covek

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter