0
Evropske lige

BUNDESLIGA: Volsburg i Herta podelili bodove nakon goleade

Objavljeno: 05.11.17 u 19:56

Poslednji meč 11. kola nemačkog šampionata doneo je sjajan fudbal i goleadu u Volfsburgu, gde je istoimeni domaćin remizirao sa Hertom rezutatom 3:3.

Utakmica još nije pošteno ni počela a berlinski tim je poveo sa 1:0 preko Vedada Ibiševića, koji je nakon svega 20 sekundi šokirao publiku na „Folksvagen areni“.

Veliku priliku da „Vukovima“ donese izjednjačenje propustio je iskusni Mario Gomez, koji jeu 23. minutu promašio jedanaesterac, ali ipak u samom finišu poluvremena domaćin je to nadoknadio.

Furioznom završnicom prvog dela utakmice, gde su u roku od tri minuta postigli dva gola, Volfsburg je stigao do preokreta pred odmor a njegovi kreatori bili su Janus Mali i Mario Gomez, koji su pogađali u 41. odnosno 44. minutu.

Slično kao i početak prvog dela utakmice i start drugog je pripao Herti, koja je nakon osam minuta igre u nastavku izjednačila preko Karima Rekika.

Odgovor domaćina se nije dugo čekao, pošto je Divok Oriđi već sedam minuta kasnije postigao treći gol za Volfsburg, koji je ovu prednost držao sve do samog finiša.

Kada je polako delovalo da če „Vukovi“ iskontrolisati situaciju na terenu i upisati drugu pobedu u šampionatu, Davi Selke je pobegao iza leđa odbrani rivala i iz drugog pokušaja savladao Koena Kastersa.

Standings provided by Sofascore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter