2
Domaći fudbal

FOTO: FK VOŽDOVAC

ZMAJEVI PRED SURDULICU: Očekujemo ofanzivniji Radnik, neka bolji pobedi

Objavljeno: 03.11.17 u 13:10

Surduličani će u ovom kolu Superlige dočekati ekipu Voždovca.

Tim sa Dušanovca je u prošloj rundi domaćeg prvenstva nesrećno izgubio od Čukaričkog nakon preokreta u finišu.

Voždovac ove sezone ima velike ambicije, trenutno je četvrti tim na tabeli i ukoliko želi da ostane u korak sa najboljima, mora da konstantno osvaja bodove. Nove će već tražiti u Surdulici gde je blagi favorit protiv Radnika koji je trenutno 10. u Superligi, ali igrao dobro na svom terenu.

– Očekuje nas teška i neizvesna utakmica. Ekipa Radnika je neugodan protivnik. Uradili smo analize i uspeli da prikupimo sve njihove osobine, kako dobre, tako i malo manje dobre. Međutim, mi nikada našu igru nismo bazirali na igri protivnika, trudićemo se da to bude i u subotu, jer želimo da budemo dosledni našem sistemu i našem stilu igre. Akcenat želimo da bacimo na igru i da iz te igre dođemo do rezultata. Akcenat je na igri svakako, očekuje se meč u kojem će publika uživati u pravom fudbalskom događaju za sladokusce: „Nadamo se jednoj pravoj sportskoj utakmici, gde će svi fudbalski aspekti biti prisutni. Očekujemo fer utakmicu, pa neka bolja ekipa pobedi. Luković i Blagojević su u fazi oporavka, ali imamo apsolutno poverenje u sve igrače koji će biti u protokolu, oni poseduju kvalitet i zato jesu sa nama, izjavio je trener ekipe Aleksandar Linta.

Pred medije je stao i čuvar mreže Voždovca Zoran Popović, golman koji je bio jedan od ključnih igrača Voždovca protekle, a i ove sezone, a i najbolji golman Superlige u sezoni 2016/17.

– Mi na jedan način imamo imperativ pobede, posle poraza od Čukaričkog, jer smo imali sve u svojim rukama do pred sam kraj meča. Ostaje žal, jer smo ispustili tri boda, a iz Surdulice hoćemo da se vratimo sa pobedom i da nastavimo gde smo stali pre Čukaričkog.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter