6
Domaći fudbal

SPORTSKA MISTERIJA DANA: Kako su italijanski mediji ispratili Darka Miličića na Zvezdinom gostovanju Arsenalu (VIDEO)

Objavljeno: 03.11.17 u 19:53

Iako je već dugo van žiže javnosti, gostovanje Crvene zvezde Arsenalu u centar interesovanja evropske sportske javnosti izbacilo je jednog od najvećih talenata u istoriji svetske košarke, Darka Miličića.

Miličić, poznat kao veliki navijač Crvene zvezde, ispratio je voljeni klub na gostovanju na „Emiratima“, gde je bio među najvatrenijim pristalicama kluba sa Marakane.

To je bio dovoljan povod portalu Kalčomerkato da približnije upozna svoje čitaoce liku i delu nekadašnjeg reprezentativca naše zemlje.

Tako je tema bio čuveni draft 2003. godine, kada je Darko bio tik iza Lebrona Džejmsa, a ispred Karmela Entonija, Krisa Boša, Dvejna Vejda…

Pored toga, podsetili su i na čuveno psovanje sudija sa Mundobasketa 2006. godine, a na sjajan način su sumirali prvog košarkaša iz Srbije sa prstenom šampiona NBA lige:

– Neverovatna priča za profesionalnog košarkaša koji je igrao u timovima kao što su Detroit Pistonsi, Orlando Medžik, Minesota Timbervulvsi, Memfis Grizlisi, Njujork Niksi i Boston Seltiksi. Normalna priča za one koji znaju Darka Miličića i njegov karakter.

Hteo ili ne, Miličić je ponovo u centru pažnje…

 

0
0

6 Komentara

  1. Vidim da si se ti GROBARKO potrudio da nam objasniš ili ti pojasniš!!!Samo mi kaži ili ti reci gđe treba da stavim zarez ili ti zapetu!?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter