0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

KONAČNO JE PROŠLO: Dve neverovatne reakcije 40-godišnjeg golmana, pa treća sreća Tavambe! (VIDEO)

Objavljeno: 02.11.17 u 20:29

Bio je Partizan u kratkom vremenskom razmaku u dve veoma dobre prilike da postigne gol, a potom i uspeo da slomi otpor rivala.

U oba navrata je udarac upućivao Leandre Tavamba, ali je u tim situacijama kao pobednik izlazio golman Skenderbega. Ali ne i u trećem.

Prvo kada je Zoran Tošić majstorski povukao kontru i proigrao samog Tavambu. On je imao slobodnog Ožegovića na drugoj strani, ali je ipak rešio da pokuša da lobuje golmana Šehija, koji je vrhovima prtiju poslao loptu u korner.

A iz ugla odličan centaršut i nova sjajna šansa. Glavom je sa oko šest metara tukao Tavamba, a na pravom mestu bio Orges Šehi i sačuvao svoju mrežu.

Za razliku od Tavambe koji nije proigrao Ožegovića, uporni srpski napadač je u nastavku utakmice oduzeo loptu Vanđeliju, izašao sam ispred Šehija i poslao loptu ka Tavambi koji je povećao rezultat na 2:0.

(Izvor: YouTube/FOOTBALLSTUDIO1)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter