1
Fudbal

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

ĆIRO BLAŽEVIĆ : To što su Srbi uradili je potpuna ludost!

Objavljeno: 02.11.17 u 18:45

Proslavljeni hrvatski stručnjaka je, kao i većina fudbalske javnosti, ostao šokiran nakon smene Slavoljuba Muslina sa mesta selektora reprezentacije Srbije.

Miroslav Ćiro Blažević ćuvek rado iznosi svoje mišljenje kada je u pitanju fudbal na ovim prostorima, a naravno da je imao komentar i na smenu na klupi selekcije Srbije.

Popularnom „Ćiru“, kao i većini javnosti, nije jasan ovaj postupak FSS, koji je on u svom stilu nazvao „potpunom ludošću“.

-To što su Srbi uradili je ludost. To je anomalija. Međutim, možda oni znaju za neki razlog. Ja zaista ne znam. Kako god, ili su ludi ili znaju nešto što mi ostali ne znamo u vezi sa Muslinom, izjavio je harizmatični stručnjak.- rekao je Blažević za „Avaz“.

Reakcija poznatog jugoslovenskog trenera je samo jedna u moru reakcija koja dolazi iz svih krajeva Evrope, pošto nikome nije baš najjasnije zašto reprezentacija, koja je kao prvoplasirana otišlča na Mundijal ima potrebu da menja selektora.

0
0

1 Komentara

  1. Bravo Ciro u pravu samo kod nas oni sto nemaju pojma o fudbalu sastvaljaju tim a trenere teraju, tako je Antic otisao. Dok se ne otera sljam iz FSS-a necemo imati reprezentaciju. Pa taj Sergej nije zsluzio da igra ni za Kosovo ne za Srbiju, nije on ni Ronaldo ni Maradona ni Pele.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter