0
Evropske lige

RAMOS O KATALONIJI, ŠPANIJI, PIKEU: Najviše me boli što naša himna nema reči

Objavljeno: 31.10.17 u 17:12

Španski reprezentativac i prvotimac Real Madrida Serhio Ramos dao je izjavu u Španiji vezanu za sukobe sa Đerarom Pikeom, kao i aktuelno stanje oko proglašene nezavisnosti Katalonije.

Defanzivac ‘kraljeva’ u poslednje vreme ne igra najbolje, što se odražava i na rezultate Reala, a u kakvom je raspoloženju najbolje opisuje i izjava koju je dao u poznatoj emisiji ‘El transistor’ španske radio stanice ‘Ondasero’.

– Boli me kad vidim šta se događa jer mislim da smo zajedno jači. Tužan sam kad vidim sliku Španije koja je poslata svetu, ali više me brine što naša državna himna nema reč. Osećam zdravu zavist kada vidim druge igrače kako pevaju svoju himnu – rekao je Ramos.

Takođe se dotakao i situacije sa partnerom na štoperskim pozicijama u španskoj reprezentaciji Đerarom Pikeom, sa kojim je često u sukobu, a posebno u poslednje vreme jer je Pike otvoreno podržao nezavisnost Katalonije.

Ramos je rekao da je on mnogo bolji nego ranije. Verujete li mu?

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter