1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

GROBARI, DOBRO ČUJTE OVE REČI: Šole i Stojke su poslali krucijalnu poruku pred Skenderbeg! (VIDEO)

Objavljeno: 31.10.17 u 16:14

Posle ovih reči, drugačije ne može i ne sme da bude.

Partizan je danas odao veliko priznanje svojoj legendi Milutinu Šoškiću, jer je čuveni teren pored stadiona, popularna ‘Blatuša’, od danas dobila ime ovog nekadašnjeg golmana.

U svečarskoj atmosferi u Humskoj, gde je prisustvovao veliki broj prijatelja kluba i bivših asova, Šoškić nije zaboravio da napomene možda najvažniju stvar po Partizan u ovom momentu.

On se osvrnuo na predstojeću utakmicu protiv Skenderbega i još jednom pozvao navijače da navijaju isključivo fer i sportski, bez ispada i incidenata, jer bi to moglo da bude kobno po klub.

– Ono što sam danas hteo da kažem jeste da pozovem naše verne navijače, kojih ima malo u svetu takvih, da prekosutra kada Partizan igra utakmicu protiv Albanaca samo svojom podrškom, navijanjem, dostojanstvom, ljubavi prema klubu pokaži koliko su značajni. Da ne naprave nijedan incident. Jer, oni su u svakom slučaju naši najbolji igrači. To treba da pokažu i daju primer svim navijačima u ovoj našoj lepoj zemlji kako se voli i navija za svoj klub – poruka je Milutina Šoškića.

Sličnu je poslao i aktuelni golman crno-belih Vladimir Stojković.

– Poruka je prevashodno da budemo normalni. Da cenimo kako su se oni ponašali prema nama Albaniji, gde nismo doživeli nijedan neprijatan momenat. Zamolio bih sve navijače da fer i korektno navijaju, jer moramo da znamo da je Partizan iznad svih. Svaki propust će biti kažnjen igranjem pred praznim tribinama. Tako bismo i sledeću, ako pobedimo Jang Bojs, opet igrali pred praznim tribinama na proleće. Zamolio bih vas zbog Partizana i zbog svih nas, da se suzdržite, da budete pametni i da zajedničkim snagama pobedimo u četvrtak i da se radujemo bez kazni UEFA – istakao je Stojković.

(Izvor: youtube / Danas Conference Center)

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter