17
Fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVI SELEKTOR, NOVI IGRAČI: Dočekali smo SMS-a, ali pravo iznenađenje je Zvezdin kreativac u reprezentaciji?!

Objavljeno: 30.10.17 u 12:00

Sa novim selektorom reprezentacija Srbije će biti ‘osvežena’ nekolicinom mladih fudbalera.

Sasvim je izvesno da Slavoljub Muslin napušta kormilo fudbalske reprezentacije, a na njegovo mesto dolazi Mladen Krstajić.

Nekadašnji kapiten Partizana, Mladen Krstajić će privremeno obavljati zadatke selektora, za vreme dve pripremne utakmice protiv Kine i Južne Koreje, a očekuje se da će Srbija novog selektora dobiti krajem ove ili početkom sledeće godine.

Sa Krstajićem će za dva pripremna duela Srbija biti najverovatnije osvežena četvoricom mladih igrača. Tu je naravno Sergej Milinković Savić iz Lacija, mladi golman Benfike Mile Svilar, ali i njegov klupski saigrač Andrija Živković i krilni napadač Crvene zvezde – Nemanja Radonjić.

Bilo je očekivano da će Milinković Savić i Svilar dobiti šansu pred Mundijal, ali su pozivi za Živkovića i Radonjića delimično iznenađenje.

Na tragu informacija: Mirko Marković

0
0

17 Komentara

  1. Kako da ga smene,kad su ga doveli zbog toga. Muslin zavrsio posao… naplatio i gospodski otisao. Od nista napravio nesto i to je to. Navijaj za reprezentaciju. Ti momci to zasluzuju. Pusti ove druge neka se dave,ogovaraju, jedni drugima podmecu. To je nekultura. Zna i Muslin da je to od njega dosta. Pa mi i da postanemo prvaci uvek bi bio neko jadan,zbog…. ako nista drugo zbog sira i vojne muzike. Tako je to u zivotu.Zato navijaj za Srbiju i tw momke koji nose njen grb. Uvek.

    0
    0
    Odgovori
  2. sto ga ne smenise na pocetku kvalifikacija nego sad kad je odveo reprezentaciju na sp?! sad ce neko drugi da pokupi tudju muku! bas bi voleo da dozive debakl. bio sam uz reprezentaciju od pocetka ali posle ovoga vise NE!

    0
    0
    Odgovori
  3. Fufbal je, kao i mnogo toga u zovotu 5% talenta i 95% mukotrpnog rada, kako za igrace tako i za one koji ih izabiraju. Fakat, gde god se pojavi interes da se neko progura, to je nemoguce spreciti. Samo jedno pitanje, kako je moguce da pojedini fidbaleri budu brilijantni u svojim klubovima, kada obuku dres reprezentacije, sve rupa do rupe. Hvala Bogu, Srbija je uvek imala dobre golmane, ali oni ne mogu da iznesu utakmicu 100%… Sta je sa timom, ako smo uopste imali tim?!

    0
    0
    Odgovori
  4. Koga dovesti za trenera od nasih domacih tesko da ce neko da se pokaze bolje od muslina stranci nemamo para za dobrog stranca?

    0
    0
    Odgovori
  5. SS da nije bilo „nas“ is bosne pitanje je da li bi bilo I „vas“ is Srbije.Dok smo mi ratovali i krvarili za Srpski interes vi ste nam uvodili sankcije i ubijali se medjusobno po Srbiji a Kosovo da ne spominjem. Zar I Krstajicu nije iz bosne? Pogledaj porijeklo I ostalih reprezentativaca iznenadices se koliko ih nije iz Srbije.

    0
    0
    Odgovori
  6. braca nemam ništa protiv krstajića, bivšeg igrača i sportskog direktora partizana krstajića, ali nije on ni za privremenog selektora a kamoli za nešto više…
    čovjek je propao kao grčka, poslovno finansijski u svakom pogledu, a nema uopšte ni iskustva u tim stvarima…
    neko mu je izašao u susret da se izvuče malo iz problema i to je to, ništa više…
    pa šta nam to treba, uopšte imali smo daleko bolji izbor a ne njega…

    0
    0
    Odgovori
  7. Ma da, pocelo je, taljenje i rastaljivanje, menadzerijada, sklonili su Muslina, da bi mogli da diktiraju ko ce se zvati, sve igraci cija prodaja ide uskoro, valja podici cenu, pa uzeti tal od prodaje. Za malog Svilara, takodje, decko ima pet zvanicnih utakmica, mozda je prvo trebalo proveriti njegov kvalitet kroz mladu reprezentaciju, a ne ovako na precac.Sve u svemu, para vrti gde burgija nece, ko se ne povinuje interesima krupnog kapitala, zavrsi kao Muslin.

    0
    0
    Odgovori
    • Pa da ovi iz Benfike se spremaju za prodaju takodje o SMS samo mu fali propala rep. da se bolje udomi…jedino Radonja…ipak mislim da je jos zelen za rep ali ovo su prijateljske pa mu je to podstrek da jos vise zapne a vi mrzitelji svega paljba….

      0
      0
      Odgovori
    • Ma daj bre ne lupaj,pa kod Muslina sve sami igraci koji igraju za menadzere.Polovina ih ne igra u svojim timovima,ali zato u reprenzetaciji standardni prvotimci,sramota jedna.I da ti kazem da nije bilo srecnih detalja,i u pocetku odlocnog Tadica,koji je skoro sam izneo kvalifikacije nista od nas i Mundijala.A da ne spominjem Stojkovica kojem bar 10 bodova ide sto nas je cupao.

      0
      0
      Odgovori
      • Pa da Tadic dok je igrao sve bilo ok cim su skontali i njega markirali vise nista nismo uradili…pritiv Velsa i Gruzije nas Prija izvuce i sreca protiv Iraca.

        0
        0
        Odgovori
    • Aj idi navijaj za BiH ili CG sta se trpas gde ti nije mesto!Odlican izbor za 4 jako dobra mlada igraca koji imaju sta da pokazu!Koji Rukavina vise,decko veze nema!Za njega je Zivkovic tata,Radonjic decko ubica,SMS vrhunski i dokazan,Svilar buduci Bog medju stativama!

      0
      0
      Odgovori
  8. Radonjić u reprezentaciji! Bravo za odabir!! Odavno nemamo brzog, prodornog spretnog u driblingu igrača! Bravo za Živkovića! Sergeja neću komentarisati tako već ću, što se njega tiče, reći – UA za Muslina!
    Odličan potez je i poziv Svilaru. Kupujemo budućnost. On i Rajković, možda dvojica najperspektivnijih golmana Evrope!
    Sa pravim odabirom selektora možemo bar do drugog kruga na SP! Sa Muslinom – ispadamo u prvom krugu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter