8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KUVA SE U FSS: Da li je ovo konačni dokaz da Muslin neće voditi ‘Orlove’ na Mundijalu!?

Objavljeno: 29.10.17 u 09:16

Iako je i od strane selektora i FSS danima demantovano da će biti promene na kormilu reprezentacije Srbije, moguće je da će se dogoditi suprotno.

Naime kako prenosi „Sportski žurnl“, spisak reprezentativaca koji bi trebalo da pođu na azijsku turneju, na mečeve sa Južnom Korejom i Kinom, javnosti neće saopštiti Slavoljub Muslin, kako je uobičajno, već direktor reprezentacije Goran Bunjevčević.

Ovo je svakako znak da se nešto krupno dešava iza kulisa Fudbalskog saveza te da Muslin, koji se trenutno nalazi u Francuskoj, neće biti taj koji će Srbiju predvoditi u Rusiji, uprkos uveravanjima da promena neće biti.

Navodno FSS od Muslina traži da podmladi reprezentaciju za naredno Svetsko prvenstvo, što baš i nije bila selektorova zamisao pred veliko takmičenje, pa se spekuliše da je to razlog zbog kojeg će on napustiti klupu nacionalnog tima.

Reprezentaciju bi na naredne dve prijateljske utakmice umesto Muslina trebao da predvodi Mladen Krstajić, kao prelazno rešenje dok se ne pronađe odgovarajuća osoba za funkciju selektora.

Šta će se sve izdogađati po ovom pitanju saznaćemo ubrzo, ali kak se kaže „gde ima dima ima i vatre“, a u FSS se poslednje vreme dosta „dimi“.

0
0

8 Komentara

  1. Gospode Boze! Imas rezultat- mars iz saveza,imas stav – mars iz saveza .Upropastis klub – mrs u savez pa teraj zajebanciju kako ti volja.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ma i treba da ga oteraju.. Imamo mlade igrace koji moraju biti u timu, ne neki matorci od 30 i kusur godina i dodatak bezidejna igra bez nekog ko moze da napravi razliku kakva nam je potrebna b

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter