0
Fudbal

FOTO: Panayiotis Tzamaros/NurPhoto/REX Shutterstock

SUPERLIGA GRČKE: Panatinaikosu derbi ‘večitih neprijatelja’, Atina je večeras zelena (VIDEO)

Objavljeno: 28.10.17 u 22:25

Fudbaleri Panatinaikosa su na domaćem terenu slavili protiv Olimpijakosa sa 1:0 u utakmici 9. kola grčkog šampionata. Đurđević i Zdjelar ni na klupi.

Ove sezone dosta toga ne štima u redovima crveno-belih iz Pireja i mnogi smatraju da su ove godine „zreli“ da ih neko skine sa trona u Grčkoj.

Kada su u prošlom kolu savladali solunski PAOK, delovalo je da stvari u Olimpijakosu polako počinju da dolaze na svoje međutim danas je gradski rival ponovo uneo nemir u njihove redove.

Strelac jedinog pogotka na stadionu “ Apostolos Nikolaidis“ bio je Argentinac, Lukas Vilfanjez, u 56. minutu utakmice a do kraja zeleni su uspeli da sačuvaju svoj gol i upišu veliku pobedu. 

Izvor:Youtube/ChrisTheGreen

Naši fudbaleri u redovima aktuelnog šampiona Grčke, Uroš Đurđević i Saša Zdjelar nisu bili u protokolu za ovu utakmicu.

Ovim trijumfom „zeleni“ su došli do svog 13 boda u šampionatu i sada zauzimaju sedmu poziciju, ali treba napomenuti da je PAO ovu sezonu započeo sa minus bodovima zbog izgreda njihovih navijača u finišu prošlog šampionata.

Olimpijakos sada ima samo bod više od svog gradskog rivala i nalazi se na četvrtoj poziciji sa dva boda manje od vodećeg Atromitosa, odnosno bod manje od PAOK-a koji imaju i utakmicu manje.

Standings provided by Sofascore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter