0
Evropske lige

SPASITELJ: Letos se dovodio u vezu sa Partizanom, a večeras je veliki junak u Poljskoj (VIDEO)

Objavljeno: 28.10.17 u 00:20

Istina, samo jednog dela i pristalica Leha, dok ga drugi del naklonjen Visli neće voleti posle večerašnjeg gola u četvrtom minutu nadoknade.

Švajcarski fudbaler srpskog porekla slavi se u Poznanju pošto je ekipi Leha doneo veliki bod u derbiju poljskog šampionata protiv Visle iz Krakova.

Visla je vodila od osmog minuta golom Karlitosa Lopeza, ali je Darko Jevtić, vezista lidera poljskog prvenstva, u 94. minutu doneo remi Lehu u 94. minutu i izazvao pravu erupciju oduševljenja na stadionu ‘Miejski’ u Poznanju.

(Izvor: youtube / PiłkarskieShoty ಠ_ಠ)

Podsetimo, Jevtić se letos dovodio u vezu sa beogradskim Partizanom, ali do njegovog dolaska u Humsku nije došlo, te se obreo u Poljskoj.

Leh je vezao nekoliko neuspeha u domaćem prvenstvu, ali je i pored toga i dalje na prvom mestu. Međutim, Gornjik, Zaglembje i Legija će imati priliku da ga pobedama predstojećeg vikenda skinu sa vrha tabele.

Gol Jevtića jeste obradovao navijače Leha, ali će ih itekako boleti gubitak dva boda i eventualno skidanje sa prvog mesta.

FOTO: ekstraklasa.tv
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter