0
Domaći fudbal

FOTO: FK RADNIK

‘PRAZNIK’ U SURDULICI: Igraju najudaljeniji timovi Superlige

Objavljeno: 28.10.17 u 22:07

Ljubitelji fudbala iz Surdulice imaće prliku da u nedelju popodne odgledaju susret dva tima sa najudaljenijih superligaških tački.

Naime na Gradskom stadionu u Surdulici, Radnik će na svom terenu dočekati ekipu Spartaka iz Subotice u okviru 15. kola SLSrbije i time bi se završio deo prvenstva kada je odigrana polovina od broja utakmica do ovosezonskog plej-ofa i plej-auta.

Obrzirom da su partije domaćina šarenolike što se tiče dosadašnjih kola, a kako mu na domaćem terenu predstoje dva „domaćinstva“ u sledećih nedelju dana, veoma bi bio značajan broj novih bodova pred surduličkom publikom.

Iz stručnog štaba veruju u dobar nastup igrača i dobru partiju bez obzira na bodovnu prednost protivnika:

– Igramo protiv ekipe koja je mali broj utakmica izgubila, jaka ekipa koja odlično igra ove jeseni. Imaju dobrog trenera i biće jako teško parirati im. Medjutim, igramo na domaćem terenu i pokušaćemo da pokupimo što više bodova. KAo i do sada i sutra će biti velika odgovornost i mene i igrača, ne mogu zameriti mojim momcima na igrama „toplo-hladno“, ali tražim od njih da pokušaju da igraju čvrsto, tvdo i odgovorno i da budemo neka ekipa kojoj, iako se u nekom kolu uzmu bodovi, uzmu bar na težak način, reko je na redovnoj konferenciji za novinare trener Radnika, Simo Krunić.

On dodaje da je prošla utakmica nakon igre protiv Partizana, bila skoro i jedva odigrana. U Ivanjici je tim iz Surdulice izgubio tu utakmicu rezultatom 1:0 i pravi alibi u tome jeste zdravstveni bilten igrača:

– Pred samu utakmicu smo imali prehladu, virus kod šestorice igrača, jedan igrač se još razboleo pred sam put, a još jedan pred samu utakmicu, malo je bilo da zatražimo odlaganje utakmice. Međutim, dodaje Krunić, tada je priliku da igra imao i broj momaka koji imaju manju minutažu dosad, pa su tu i debitovali u jakoj utakmici i možda ćemo ih gledati već sutra protiv utakmice sa Spartakom.

Utakmica Radnik – Spartak na programu je od 17:00. Karte za ovu utakmicu su u prodaji od sredine nedelje, a biće ih i na dan odigravanja utakmice, na blagajni stadiona, četiri sata pre početka susreta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter