3
Domaći fudbal

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

HAOS U PRVOJ LIGI SRBIJE: Suđenje kakvo se retko viđa, skupljač lopte umalo izazvao opštu tuču (VIDEO)

Objavljeno: 28.10.17 u 21:40

Svašta se izdešavalo danas u Užicu gde je domaća Sloboda slavila protiv Teleoptika.

Užičani su upisali nova tri boda ali se podigla velika prašina oko utakmice koja se danas igrala.

Utisak je da sudija Pavle Ilić u nekoliko navrata nije bio na visini zadatka tokom utakmice između Slobode i Teleoptika.

U 52. minutu je domaćin poveo preko Nešovića koji je grudima nakon centaršuta prosledio loptu u mrežu gostiju. Desetak minuta kasnije je Teleoptik poravnao golom nakon kornera.

A onda je glavni akter utakmice postao arbitar Ilić. Strelac prvog gola Nikola Nešović je očigledno isfrustriran nakon jednog duela sa gostujućim igračima želeo fizički da se obračuna sa fudbalerima Teleoptika, nastala je gužva na terenu koja se srećom nije pretvorila u tuču. Iako je glavni uzrok bilo ponašanje Nešovića, sudija Ilić nije pokazao ni žuti karton igraču domaćina.

Potom Ilić pokazuje drugi žuti karton i isključuje iz igre Filipa Jovića. On je prodirao u kazneni prostor Slobode, utisak je da mu je Miloš Nikolić postavio nogu kada je Jović pao, ali je sudija procenio da nije bilo faula te pokazao crveni karton igraču Teleoptika.

Sledeća sporna situacija jeste kada je po levoj strani u opasnoj kontri bio Bendžamin Ađeman, na njega je izleteo čuvar mreže gostiju Jovan Trnić u 82. minutu i odbranio pokušaj centaršuta. I ovoga puta je sudija Ilić doneo krajnje sumnjivu odluku uzeći u obzir gde se Trnić nalazio tokom centaršuta i udarca rukom. Trnić je tada dobio direktan crveni karton.

Sudija Pavle Ilić se međutim nije oglasio kada je Sloboda umalo došla do vođstva, čemu je prethodilo napucavanje Ađemana koji se nije odaljio na propisnu razdaljinu za živi zid, što je trebalo da ga košta žutog kartona i indirekta.

Potom umalo još jedna tuča. Nešović je majstorijom doneo prednost domaćinu, što je dodatno razjarilo igrače Teleoptika. A pogotovo neprofesionalan potez skupljača lopte koji je napucao igrača Slobode i umalo izazvao nove nemire na terenu u Užicu.

Uostalom, pogledajte šta se sve dešavalo u Užicu danas:


(Izvor: YouTube/ZooMUE2008)

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter