0
Evropske lige

BUNDESLIGA: Bajern srušio Lajpcig i konačno zaseo na čelo tebele

Objavljeno: 28.10.17 u 20:43

Fudbaleri minhenskog Bajerna savladali su na domaćem terenu ekipu Lajpciga sa 2:0 i tako maksimalno iskoristili poraz Dortmunda da prvi put u sezoni zasednu na lidersku poziciju.

Bavarci su ovu utakmicu praktično rešili tokom prvih 45 minuta kada su i postigli oba pogotka na meču i stekli nedostižnu prednost.

Posao je ekipi Jupa Hajkensa u mnogome olakšao Vili Orban koji je u 13. minutu dobio crveni karton i posle toga je postalo jasno da su šanse gostiju za makar bod na „Alijanc areni“ tanke.

Bajern je vrlo brzo iskoristio brojčanu nadmoć na terenu i pogotkom Hamesa Rodrigeza, nakon asistencije Robena, došao do vođstva u 19. minutu utakmice.

Nastavio je domaćin da pritiska svog rivala i u nastavku utakmice, što je u 39. minutu rezultiralo drugim pogotkom. Tada je Mats Humels je odličnim pasom uposlio Levandovskog koji je rutinski završio akciju i postavio konačnih 2:0.

Standings provided by Sofascore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter