0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OGNJENA OBARAJU, MARKO TRESE MREŽE: Šta je Jevtović obećao Ožegoviću posle novog penala? (VIDEO)

Objavljeno: 25.10.17 u 20:34

Apsolutni junak Partizana danas je Ognjen Ožegović koji je svojim ulaskom prelomio meč protiv Zemuna u drugom poluvremenu.

Do 85. minuta Partizan se mučio sa disciplinovanom ekipom Zemuna, iako je igrao dosta dobro, a onda je današnji rezervista Ognjen Ožegović postigao gol glavom za 2:1, a nedugo zatim iznudio i jedanaesterac koji je u gol pretvorio Marko Jevtović, inače izvođač nekoliko penala za crno-bele u poslednjih par kola.

– Mare je obećao večeru za ove penale, videćemo da li će ispoštovati – smeje se Ožegović u izjavi za klupski sajt.

– Zemun je čvrsta i organizovana ekipa, koja igra jako dobro na svom terenu. Vidi se disciplina u igri, koju smo na našu sreću uspeli da razbijemo. Težak teren i dobar protivnik! Izdigli smo se zadnjih pola sata i pokazali da smo velika ekipa sa karakterom. Daće Bog da ovako nastavimo sa pobedama, kako u prvenstvu, tako i u Evropi.

Prokomentarisao je i autogol Milana Mitrovića, inače i strelca prvog gola za Partizan. Bio je to psihički udarac i za štopera, ali i za ceo tim, jer se sve odigralo u nadoknadi vremena prvog poluvremena.

Mitar je odličan momak i imao je najbolju nameru da izbije loptu u gol aut. Dešava se svima. Nema tu mnogo priče, moramo posle takvih stvari da se konsolidujemo i nastavimo dalje, što je i bilo.

(Izvor: youtube / AM Video7S)

Najbitnija su tri boda koja, kako kaže Ožegović, mnogo znače.

– Kako da ne, posebno u ovom rasporedu i pred utakmicu sa Skenderbegom. Presrećan sam zbog te pobede i pre svega što se držimo zajedno do kraja, kao jedan. Mislim da će ovo biti prekretnica u našoj igri i formi i da ćemo ići samo na gore! – zaključio je Ognjen Ožegović.

Naredni meč Partizan igra za četiri dana protiv Borca u Čačku u okviru 15. kola Superlige Srbije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter