0
Evropske lige

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

SRBIN NA CENI: Bivši štoper Zvezde ekspresno postao stub odbrane FCSB

Objavljeno: 22.10.17 u 17:39

Posle dobrih igara i tri pobede u Ligi Evrope Bogdana Planića čekaju ekstra ponude.

Dva meseca je prošlo od dolaska Bogdana Planića u Bukurešt, a gazda Steaue, poznati Biznismen Điđi Bekali je oduševljen učinkom Srbina.

On već „trlja ruke“ konstatujući za tamošnje medije da će na bivšem štoperu OFK Beograda, Zvezde i Vojvodine zaraditi fascinantnih deset miliona evra.

Najveći klub iz komšiluka već ima devet bodova u Ligi Evrope i blizu su da prezime, a pre nekoliko dana u Izraelu je pobeđen Hapoel. Najveće zasluge pripadaju našem defanzivcu, koji je postao ekspresno stub odbrane i ljubimac navijača, a i gazde.

Društvo mu pravi i levi bek Momčilović, a sledeći zadatak im je da ove sezone pokušaju da osvoje prvo mesto u šampionatu, kako bi sledeće sezone ponovo nastupali u Ligi šampiona.

Možda Planić bude samo do juna u FCSB zbog interesovanja drugih većih klubova iz Evrope, a odlazak se pokazao kao pun pogodak na mnogim poljima, kao i obeštećenje od 400.000 evra biće naplaćeno svakako višestruko.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter