0
Fudbal

2018 FIFA World Cup Qualifier, Aviva Stadium, Dublin 5/9/2017 Republic of Ireland vs Serbia SerbiaÕs Aleksandar Kolarov celebrates scoring his sides first goal with manager Slavoljub Muslin Mandatory Credit ©INPHO/Starsportphoto/Tommy Dickson

POSLE SMS-A: Saradnik Muslina otkrio da se za Mundijal sprema još jedno ime koje je u žiži

Objavljeno: 21.10.17 u 12:59

Danas se u domaćim medijima pojavila informacija da će Slavoljub Muslin zvati Sergeja Milinkovića-Savića.

A još jedan na spisku igrača bio mogao da bude i supertalentovani Srbin koji bi tako debitovao u dresu naše zemlje.

To je Mile Svilar, golman koji je ove nedelje oborio rekord Lige šampiona kao najmlađi, braneći za Benfiku protiv Mančester Junajteda. Svilar je već duže vreme tema domaćih medija, ali ovoga puta se ne radi o tome da se mladi golnman primoli Srbiji, već da Slavoljub Muslin želi da ga vodi na Mundijal.

To je za ‘O’Žogo’ otkrio Muslinov saradnik, Zoran Filipović koji je izjavio da bi, ukoliko bi se ustalio na golu Benfike, Svilar mogao da bude Muslinov izbor i za Rusiju:

– Svilar nas zanima. On je veoma talentovan i može da donese kvalitet našim selekcijama. Ako nastavi da brani u timu Benfike mogao bi da bude dobar izbor čak i za Svetsko prvenstvo u Rusiji. Razgovarali smo sa Benfikom, a uskoro ćemo da razgovaramo i sa njegovim roditeljima. Želimo da ga ubedimo da igra za Srbiju. Bilo bi lepo kada bismo ga „ukrali“ Belgiji, kazao je Filipović.

FOTO: YOUTUBE PRITNSCREEN
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter