4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ILIEV OPLEO PO STRANCIMA: Suma deluje nonšalantno, Tavamba nije bio igrač kakav nam je potreban!

Objavljeno: 21.10.17 u 19:30

Sportski direktor Partizana vrlo je nezadovoljan izdanjem ofanzivne linije tima u meču protiv Skenderbega u Ligi Evrope.

Crno-beli su u četvrtak uveče u Elbesanu remizirali sa albanskim vicešampionom i tako sebi dodatno zakomplikovali mogućnost plasmana u proleće u Evropi.

 – Pre svega, u ovom trenutku je najvažnije da i dalje sve zavisi isključivo od nas i ukoliko pobedimo dve utakmice u Beogradu, obezbedićemo proleće u Evropi – optimista je Iliev, a njegove reči prenosi ‘Alo’.

Analizirao je igru stranaca u redovima ‘parnog valjka’ i izdvojio je veznog igrača Evertona Luiza kao posebno važnog za čvrstinu protiv Skenderbega.

 – Kad počnemo da analiziramo učinak ekipe, najpre da apostrofiram da je Everton motor ovog tima, prava mašina, a uz to je i odbrana bila veoma dobra. Međutim, ofanzivni deo tima je bio ispod nivoa na kojem mora da bude. Tu, naravno, mislim na Tavambu i na Sumu.

Zatim je malo detaljnije govorio o Sumi i Tavambi.

Tavamba je udarna igla u napadu ovog tima, a u Elbasanu je odigrao najgoru utaklmicu otkada je u Partizanu. Ne znam stvarno šta je razlog, deluje kao da je bio nervozan, ali ovo svakako nije bio taj igrač koji nam treba. Ni Suma nije na očekivanom nivou. Kad ga posmatrate sa strane, on deluje opušteno i nonšalantno, što pomalo iritira, iako mi svi znamo da on nije takav. Hajde da sačekamo da prođe polusezona, pa onda da podvlačimo crtu i iznosimo zaključke, a sada svi da se ujedinimo kako bismo uspeli u našoj osnovnoj nameri i prezimili u Evropi – kaže Iliev.

Nema previše vremena za razmišljanje, novi izazov već sledi sutra od 15 časova kada u Humsku stiže ekipa Bačke u okviru 14. kola Superlige Srbije.

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter