1
Evrokupovi

REŠIO DA SE DOKAŽE: Sergej pogodio na Azurnoj obali a sve pred očima selektora Muslina! (VIDEO)

Objavljeno: 19.10.17 u 20:35

Mnogo polemike se vodilo oko toga zašto nema Sergeja Milinković-Savića u A reprezentaciji Srbije a nakon ovoga će pritici na selektora biti još veći.

Naime mladi srpski internacionalac, u redovima Lcija, pogodio je za vođstvo svog tima od 2:1 na gostovanju Nici i tako doneo potpuni preokret italijanskom timu.

Popularni SMS je dobro ispratio akciju koju je povukao Felipe Kasiedo po levom boku, dočeko saigračev povratni pas na nekih desetak metara od gola i snažnim i preciznim udarcem zatresao mrežu rivala.

Izvor:Youtube/FOOTBALL HD

Zanimljivo je da ovu utakmicu sa tribina prati i selektor reprezentacije Srbije, Slavoljub Muslin, koji ima prilike da se uživo uveri u Sergejeve kvalitete.

Prethodno je francuski tim već poveo u četvrtom minutu pobeo preko Balotelija, da bi samo minut kasnije Kasiedo doneo poravnanje a kasnije i asistirao našem fudbaleru za potpuni preokret.

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter