4
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

MIČEL DONALD: Trebalo bi da budemo ponosni, možemo da pobedimo u Londonu!

Objavljeno: 19.10.17 u 22:14

Zvezdin veznjak odigrao je kao i ceo tim odličan meč večeras, a kao i većina fudbalske u javnosti u Srbiji smatra da su crveno-beli zaslužili barem bod.

Holanđanin je istakao da je njegov tim prikaza odličnu igru večeras, a takođe je pohvalio i publiku koja im je 90 minuta davala jak vetar u leđa.

-Trebalo bi da budemo ponosni. Igrali smo dobro 85 minuta protiv velikog rivala. Imali smo šanse. Zaslužili smo da postignemo taj gol. Crveno karton zaista Rodića nisam video i ne mogu reći više o tome. To ćemo naliziracemo sutra. Nije poraz smrti, idemo dalje.-rekao je Donald uz konstataciju da je publika bila fenomenalna.

Zvezdin veznjak je konstatovao da njegov tim nije ni imao sreće u pojedinim momentima, kao i da bi u Londonu sve moglo da se vrati ali u korist ceveno-belih.

-Mi možemo da pobedimo svakog zašto ne i Arsenal u Londonu.

Crveno karton Rodica nisam video. Analiziracemo sutra. Nije poraz smrti idemo dalje. Pokazali karakter, nerešeno je bilo realan ishod ovog meča. Ali eto, Žiru je postigao fenmenalan gol, majstrija. Šta drugo da kažem. U pojedinim situacijama Čeh ih je izvlačio, reč je o fenmenalnom, iskusnom golmanu. Ništa, u Londonu ćemo izaći da probamo da pobrdimo.- rekao je Donald a zatim prokomentarisao situaciju kod gola gostiju, u kojoj su mnogi pomislili da je Volkot bio u ofsajdu.

-Prišao sam sudiji rekao da je ofsajd, sad kad sam pogledao nije bio.- krakto je konstatvao Holanđanin.

0
0

4 Komentara

  1. Covece pa vi niste dobili u Bg ne drugi tim arsenala nego treci, a hoces da dobijes u Londonu. Pobedi kuci keln i bate u gostima,a pusti ti arsenal to je za nas klasa u svakom smislu

    0
    0
    Odgovori
  2. Cestitke na igri,ovo je maksimum ove ekipe,sto se tice pobede u Londonu,NE ZNAM otkud taj optimizam jer se videlo da im ne bi do DJurdjevdana dali gol.Jos jednom cestitam na zalaganju i to kao navijac Partizana.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter