7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT EKSKLUZIVNO SAZNAJE: Nisu samo Čelsi i Borusija – i italijanski gigant dolazi da gleda Boaćija!

Objavljeno: 18.10.17 u 17:14

Ričmond Boaći je postao jedan od najvažnijih fudbalera Crvene zvezde, i shodno tome napadač će biti najviše praćen sutra protiv Arsenala.

Pored Evertona, Anderlehta, Čelsija, Fenerbahčea, CSKA iz Moskve i Borusije iz Menhengladbaha, pre par časova, kako ekskluzivno saznaje HotSport, dolazak je najavio i predstavnik Intera iz Milana.

Prema tradiciji, pred svaki veliki meč sa Boaćijem idem na ručak, to je ustaljeni ritual. Dok smo bili zajedno, zvali su iz Intera da im bude obezbeđeno mesto u loži, kaže menadžer napadača Ivica Pavlović.

Interesovanje je samo motiv više za reprezentativca Gane, koji sa puno elana čeka megdan dosadašnje karijere.

Nismo opterećeni, spremni smo za borbu. Ovu ekipu krasi hemija, i znamo da, kada izađemo pred pune tribine, moramo da pružimo maksimum. Arsenal je odličan tim, i zbog mog ljubimca i njihove legende Tijerija Anrija i nosim 14 na leđima. Bez obzira na sastav, trebalo bi da budemo na nivou iz Kelna, smatra Boaći.

A nema ništa protiv ni da rezultat bude isti kao u Nemačkoj:

Sve je moguće. Ovo je ispit naše generacije. Bod je po meri, mada neće biti lako „završiti posao“, a mislim da imam pravi recept za moje čuvare, zaključio je Boaći.

 

0
0

7 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter